Equipaments i serveis

Aules

Cada aula de l'escola està aïllada acústicament i equipada amb equips d'alta fidelitat, reproductors de vídeos, de DVD i retroprojectors. La qualitat del so en cada aula és bona o molt bona.

Biblioteca

L'escola disposa d'una biblioteca amb servei de préstec. La biblioteca està oberta cada tarda de les 15.00 hores a 21.00 hores per a consulta i dimarts i dimecres durant un parell d'hores a la tarda per a préstec. També hi ha una secció de diaris i revistes en diversos idiomes.

Aula d'autoaprenentatge


L'escola disposa d'una aula d'autoaprenentatge on l'alumne/a pot treballar amb fitxes autocorregibles, fer sessions auditives per practicar la comprensió oral i practicar les altres destreses bàsiques. Aquesta sala també disposa d'ordinadors connectats a internet. Finalment, també hi ha un televisor connectat a tres satèl.lits que permeten veure canals d'arreu del món.

Aula multimèdia


L'escola té una aula multimèdia amb ordinadors per al professorat i l'alumnat oficial. No està oberta, però, a l'alumnat en general sense la presència d'un membre del professorat.

Sala d'actes

L'escola disposa d'una sala d'actes amb capacitat per a unes 100 persones, ideal per a la celebració de conferències, concerts, etc.

Bar


L'escola també ofereix a l'alumnat un bar amb màquines expenedores. L'horari és de 15.00 hores a 20.30 hores, de dilluns a dijous.

Aparcament


Hi ha aparcament gratuït dins del recinte de l'escola amb capacitat per a uns 150 cotxes.

  idiomes ioc edubages facebook
Go to top